УКР РУС

Прем'єр-ліга, 19 тур. Матчі суботи. Анонс

19 березня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 19-го туру української Прем'єр-ліги - "Чорноморець" - "Олександрія", "Сталь" - "Говерла" і "Металіст" - "Ворскла".

"Чорноморець" - "Олександрія"

19 березня, 14:00. Одеса, стадіон "Чорноморець"

Головний арбітр: Дмитро Кутаков

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Матч минулого туру "моряки" воліють забути, як страшний сон. "Зоря" не залишила жодних шансів команді Бабича. Сьогодні у "Чорноморця" є можливість показати результати роботи над помилками і зустріти вдома "Олександрію". В матчі з луганчанами червону картку заробив Азацький, який тепер не зможе допомогти одеситам із "Олександрією". Досі незрозумілою залишається ситуація із готовністю Калітвинцева, котрий приєднався до "Чорноморця" наприкінці зимового трансферного вікна, але ще не зіграв жодного офіційного матча за команду. Загалом, команда не має суттєвих кадрових втрат, тому намагатиметься взяти максимум очок вдома, щоб піднятися із зони вильоту.

ФК "Чорноморець": Російський "Сбербанк" вбиває одеський футбол

"Олександрія" показала себе незручним суперником, але досі не може здобути перемогу в другій частині сезону. Колектив Володимира Шарана в минулому турі зіграв внічию з "Олімпіком" і зараз має 2 очки відриву в таблиці від найближчого переслідувача - "Карпат". Щоб зберегти перевагу і не сподіватися на помилки суперників, "Олександрія" має почати здобувати перемоги, а зробити це команда спробує вже сьогодні на стадіоні "Чорноморець". Що стосується кадрових втрат, то в недавньому контрольному поєдинку тяжкої травми зазнав Тарґамадзе. В цьому сезону ми, швидше за все, не побачимо гравця на полі.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

5 матчів - 3 перемоги "Чорноморця", 1 перемога "Олександрії", 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Чорноморець": Безрук, Данченко, Кузнєцов, Мартиненко, Матеус, Куценко, Філімонов, Татарков, Ковалець, Кабаєв, Хобленко.

"Олександрія": А. Новак, Чеботаєв, Басов, Шендрик, Путраш, Банада, Запорожан, М. Козак, Д. Леонов, Чорний, Пономар.

"Сталь" - "Говерла"

19 березня, 17:00. Дніпропетровськ, стадіон "Метеор"

Головний арбітр: Олександр Дердо

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Сталь" не надто вдало розпочала виступи після зимової перерви. Команда досі проходить період налагодження взаєморозуміння на полі під керівництвом тренера Еріка ван дер Меєра. У попередньому поєдинку дніпродзержинці мінімально поступилися "Волині", незважаючи на те, що луцька команда зараз не в найкращому стані. Тому найбільш важливим для тренерського штабу буде повернути підопічним віру в свої сили. Гарною нагодою для цього є домашня гра із колективом В'ячеслава Грозного.

"Говерла" у минулому турі зіграла дебютний офіційний матч другої половини сезону. Нарешті В'ячеслав Грозний показав футбольній громадськості результати своєї роботи із командою під час зборів. Варто сказати, що колектив ужгородців заслуговує на комплімент, адже йому вдалося здолати харківський "Металіст". Така перемога надасть молодій "Говерлі" натхнення для нових успіхів і вона має шанси, щоб привезти із Дніпропетровська необхідний результат.

"Говерла" подала апеляцію на рішення КДК ФФУ про зняття 3-х очок

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

1 матч - 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Сталь": Паньків, Барановський, А. Кравченко, Іщенко, Воронін, Карасюк, Каленчук, Лазіч, Е. Малакян, Г. Малакян, Васін.

"Говерла": Бабенко, Іванов, Ягодінскіс, Ряшко, Кутас, Гавриш, Гончар, Кузик, Гемега, Сергійчук, Худоб'як (Халк).

"Металіст" - "Ворскла"

19 березня, 19:30. Харків, ОСК "Металіст"

Головний арбітр: Олександр Іванов

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Металіст" розпочав другу частину сезону із яскравої перемоги над "Волинню", але вже в наступному турі нелогічно поступився "Говерлі". Звісно, частково таку невдачу можна пояснити труднощами із поїздкою в Ужгород, але всі відмовки потрібно забути, коли мова йде про результат. Олександр Севідов будує новий "Металіст", який показує цікаву і своєрідну гру. Вдома харків'яни спробують знову налагодити переможну традицію, щоб переконати вболівальників у випадковості поразки з "Говерлою".

"Ворскла" завітає до Харкова після перерви у минулому турі чемпіонату. Матч із "Металургом" не відбувся і команда отримала час, для того, щоб відійти від двох прикрих поразок поспіль від "Шахтаря". Василь Сачко мав нагоду, щоб попрацювати над тактичними схемами і ґрунтовно підготуватися до виїзду в Харків. Команда досі має непогані шанси витіснити "Дніпро" із 4-ї сходинки в таблиці, тому зараз настає момент, коли кожна гра повинна приносити максимум очок.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

33 матчі - 16 перемог "Металіста", 7 перемог "Ворскли", 10 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Металіст": Ільющенков, Зубейко, Полянський, Рижук, Бобко, Харатін, Касьянов, Третьяков, Каплієнко, Соболь, Прийомов.

"Ворскла": Ткаченко, Пердута, Дитятьєв, Даллку, Сімінін, Скляр, Ткачук, Громов, Хльобас, Ребенок, Коломоєць.

"Металург" - "Шахтар" (не відбудеться)

На жаль, матч між цими колективами не відбудеться. "Металург" не провів в другій половині сезону жодної гри, а нещодавно стало відомо про остаточне зняття трьох колективів "Металурга" (перша команда, U-21 і U-19) зі змагань. Тому "Шахтар" отримає додаткові дні для відпочинку після перемоги над "Андерлехтом" в Лізі Європи.

Олександр Москаленко, Футбол 24