УКР РУС

Прем'єр-ліга, 18 тур. Матчі суботи. Анонс

12 березня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 18-го туру української Прем'єр-ліги – "Олександрія" - "Олімпік", "Зоря" – "Чорноморець".

"Олександрія" – "Олімпік"

12 березня, 14:00. Олександрія, КСК "Ніка"

Головний арбітр: Віталій Романов

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Олімпік" у минулому турі зумів здобути нічию із "Зорею". Команда Романа Санжара досі продовжує набирати кондиції, вибудовує гру команди із новачками. На донеччан чекатиме непростий виїзний поєдинок з "Олександрією", де знадобиться докласти максимум зусиль для позитивного результату.

"Олександрія" стартувала в другій половині сезону із двох нічийних результатів. Команда зіграла надважкий кубковий матч у Києві з "Динамо", а результативна нічия зі "Сталлю" також дає надію на краще. "Олімпіку" потрібно підготуватися до серйозного поєдинку в Олександрії, адже господарі мають амбіції і далі рухатися вгору таблицею, а домашній матч із донеччанами розглядають як спосіб здобути необхідні очки.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

Всього: 1 матч -1 перемога "Олімпіка".

Орієнтовні склади команд:

"Олександрія": А. Новак, Чеботаєв, Басов, Шендрик, Путраш, Банада, Запорожан, М. Козак, Д. Леонов, Тарґамадзе, Пономар.

"Олімпік": Махарадзе, К. Петров, Федорів, Немчанінов, Шестаков, Огиря, Гошкодеря, Поступаленко, Моха, Матяж, Танчик.

"Зоря" – "Чорноморець"

12 березня, 17:00. Запоріжжя, "Славутич-Арена"

Головний арбітр: Юрій Грисьо

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Зоря" прийматиме "Чорноморць" після не надто впевненого старту другої частини сезону. Дві нічиї - в кубковому матчі з "Волинню" і в минулому турі Прем'єр-ліги з "Олімпіком" не надто тішать Юрія Вернидуба. Команді потрібно прововжувати брати очки в матчах, адже відрив від "Дніпра" в таблиці може суттєво зменшитися.

Рафаїлов: "Зоря" орендує базу запорізького "Металурга"

"Чорноморець" розпочав другу частину сезону із нульової нічиєї з "Карпатами". Наразі такий результат є досить непоганим, зважаючи на те, що в першому колі "Чорноморець" зазнав нищівної поразки від "левів". Щодо "Зорі", то ця команда спроможна створити багато проблем для одеситів, тому Олександру Бабичу потрібно використати весь атакуючий і захисний потенціал, який є у нього в розпорядженні, щоб гарантувати собі комфортний результат на виїзді.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

Всього: 25 матчів - 7 перемог "Зорі", 14 перемог "Чорноморця", 4 нічиї.

Орієнтовні склади команд:

"Зоря": М. Шевченко, Каменюка, Сіваков, Форстер, Опанасенко, Чайковський, Танковський, Караваєв, Любеновіч, Петряк, Будківський.

"Чорноморець": Боровик, Петько, Мартиненко, Калітов, Ковалець, Смірнов, Кабаєв, Калитвинцев, Куценко, Данченко, Коркішко.