УКР РУС

Прем'єр-ліга, 17 тур. Матчі суботи. Анонс

5 березня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчів 17-го туру української Прем'єр-ліги - "Чорноморець"– "Карпати" та "Сталь" – "Олександрія".

"Чорноморець" – "Карпати"

5 березня, 14:00. Одеса, стадіон "Чорноморець"

Головний арбітр: Іван Бондар

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

У 17-му турі Прем’єр-ліги "леви" завітають в гості до "моряків". За час зимової перерви "Карпати" пережили багато змін – у тренерському штабі, у складі команди, а також отримали нову домашню арену. Головний тренер Олег Лужний та старший тренер Володимир Бузуб’як готували команду до старту сезону на зборах в Туреччині, а в Одесі на них чекатиме перший офіційний поєдинок, де тренери зможуть продемонструвати результати своєї роботи. В матчі першого кола "Карпати" впевнено переграли суперника 4:0, чи вдасться повторити успіх - зможемо дізнатися вже сьогодні.

Окечукву: В Нігерії мене порівнювали з Ван Персі

Що стосується "Чорноморця", то одесити також не гаяли часу і активно готувалися в Туреччині до початку сезону. Команду залишили декілька гравців, чию відсутність мають компенсувати новачки, серед яких є і двоє бразильських легіонерів. Повернувся до складу і орендований динамівець Калітвінцев, який провів збори з киянами. Не обійшлося і без невтішних новин - напередодні матчу генеральний директор клубу повідомив, що "Чорноморець" має певні труднощі з російським банком і навіть не виключив варіант із можливим банкротством клубу. Але, попри всі негаразди, головний тренер готує команду до принципового матчу з "Карпатами", щоб взяти реванш за розгромну поразку в першому колі.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

Всього: 37 - 11 перемог "Чорноморця", 11 перемог "Карпат", 15 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Чорноморець": Безрук, Азацький, Мартиненко, Петько, Матеус, Філімонов, Куценко, Татарков, Кабаєв, Ковалець, Хобленко.

"Карпати": Мисак, Мірошніченко, Пластун, Гітченко, Костевич, Неплях, Голодюк, Ксьонз, Кадимян, Карноза, Бланко-Лещук.

"Сталь" – "Олександрія"

5 березня, 14:00. Дніпропетровськ, стадіон "Метеор"

Головний арбітр: Сергій Бойко

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Обидві команди вже розпочали сезон із офіційних матчів у Кубку України. Якщо "Олександрія" може пишатися своїм результатом у матчі з "Динамо", то "Сталь" навряд чи була потішена розгромною поразкою від "Дніпра".

Команда Володимира Шарана завітає до Дніпропетровська (де "Сталь" проводитиме домашній матч) у доброму гуморі. Бойовий результат з динамівцями, та ще у Києві, дає надію, що збори пройшли не дарма. Команда має всі шанси сподіватися на успіх з дніпродзержинцями, щоб продовжити своє сходження на верхні позиції турнірної таблиці.

"Сталь", яка тимчасово базується в Харкові, провела зимові збори з новим нідерландським наставником Еріком ван дер Меєром і отримала декількох новачків. Матч з "Дніпром" показав, що тренеру ще є над чим попрацювати і у матчі з "Олександрією" команда спробує реабілітуватися за прикру поразку в кубковому матчі.

"Дніпро" - "Сталь" - це як "Феррарі" проти "Лади", - ван дер Меєр

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

Всього: 1 матч - 1 перемога "Сталі".

Орієнтовні склади команд:

"Сталь": Паньків, Пшеничних, Іщенко, Барановський, Воронін, Карасюк, Каленчук, Лазіч, Г.Малакян, Е.Малакян, Васін.

"Олександрія": А. Новак, Чеботаєв, Басов, Шендрик, Путраш, Банада, Запорожан, М. Козак, Д. Леонов, Тарґамадзе, Пономар.

Прем'єр ліга, 17-й тур. "Динамо" - "Дніпро". Анонс

Олександр Москаленко, Футбол 24