УКР РУС

Прем'єр-ліга, 17 тур. Матчі неділі. Анонс

6 березня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс недільних матчів 17-го туру української Прем'єр-ліги – "Олімпік"– "Зоря", "Шахтар" – "Ворскла" та "Металіст" – "Волинь".

"Олімпік" – "Зоря"

6 березня, 14:00. Київ, НТК ім. В. Баннікова

Головний арбітр: Сергій Березка

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

На відміну від "Олімпіка", "Зоря" вже взяла участь у першому офіційному матчі після зимової перерви. Кубковий матч із "Волинню" дався команді Вернидуба не надто легко, команда тільки шукає свої оптимальні кондиції і матч у Києві "Зорі" також не варто розглядати, як легку прогулянку. До того ж, команді потрібно абстрагуватися від того, що найближчий переслідувач в таблиці "Дніпро" втратив очки з "Динамо" і підійти до матчу з "Олімпіком" максимально зібрано.

Петряк – гравець "Шахтаря", - УПЛ

Що ж до господарів, то команда продуктивно провела зимову перерву, отримала в розпорядження декількох новачків (в тому числі, екс-гравця "Динамо") і буде прагнути закріпитися в середній частині турнірної таблиці. Кадрових втрат в Романа Санжара немає, а тому "Олімпік" намагатиметься докласти всіх зусиль, щоб створити для "Зорі" проблеми в Києві.

Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін висловився про нового президента Прем'єр-ліги

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

Всього: 3 матчі - 1 перемога "Олімпіка", 2 перемоги "Зорі".

Орієнтовні склади команд:

"Олімпік": Махарадзе, К. Петров, Федорів, Немчанінов, Шестаков, Огиря, Гошкодеря, Поступаленко, Моха, Матяж, Танчик.

"Зоря": М. Шевченко, Каменюка, Чечер, Сіваков, Чайковський, Сухоцький, Гордієнко, Ліпартія, Тотовицький, Петряк, Будківський.

"Шахтар" – "Ворскла"

6 березня, 17:00. Львів, "Арена-Львів"

Головний арбітр: Юрій Можаровський

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Цього тижня команди зійдуться вдруге, щоб виявити - хто сильніший, але тепер в рамках Прем'єр-ліги. В кубковій зустрічі "Ворскла" не знайшла аргументів перед атакуючою міццю "Шахтаря" і без шансів капітулювала вдома. Василь Сачко, напевно, мав серйозну чоловічу розмову з командою і налаштував полтавчан на дещо інший сценарій подій у Львові. У виїзному поєдинку з "гірниками" "Ворскла" докладе максимум зусиль, щоб не лише гідно протистояти господарям поля, але і спробувати взяти реванш за поразку в Кубку.

Луческу: У грі з "Ворсклою" моделюємо моменти на матч проти "Андерлехта"

"Шахтар" у Львові буде вітати жінок із наближенням свята весни не лише можливістю безкоштовно відвідати матч, але і спробує доповнити цей подарунок яскравою грою. Команда Мірчі Луческу продовжує затяту боротьбу із "Динамо" і не може дозволити собі втрату очок із будь-яким суперником, тим паче, що кияни свої 3 очки в цьому турі вже взяли. Не допоможуть "гірникам" троє бразильских легіонерів - Бернард, Азеведо і Дентінью.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

Всього: 39 матчів - 29 перемог "Шахтаря", 2 перемоги "Ворскли", 9 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ордець, Шевчук, Степаненко, Малишев, Марлос, Коваленко, Тайсон, Феррейра.

"Ворскла": Непогодов, Сімінін, Даллку, Дитятьєв, Пердута, Чеснаков, Скляр, Ребенок, Ткачук, Бартуловіч, Коломоєць.

"Металіст" - "Волинь"

6 березня, 19:30. Харків, ОСК "Металіст"

Головний арбітр: Микола Балакін

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Взимку "Металіст" майже повністю оновився, але не тому, що знайшлися гравці, які стали кращою заміною своїм попередникам, а тому, що харківський клуб залишили майже всі основні виконавці першої половини сезону. Попри зарплатні борги та незрозумілу подальшу долю клубу, в команду прийшли новачки, яким випало нести тягар існування "Металіста" після зимової перерви. Олександр Севідов працював на зборах із "перезавантаженим" складом "Металіста" і має якимось чином мотивувати своїх підопічних на гру із непоступливою "Волинню".

Як гравці "Металіста" U-10 після перемоги на турнірі в Мінську співали клубний гімн

"Волинь" також має проблеми, і вони не стосуються ігрових аспектів, а пов'язані також із фінансовою складовою. За словами Віталія Кварцяного, швидше за все, команда почне наступний сезон із другої ліги, щоб перечекати процес оздоровлення українського футболу. Ну а поки, потрібно дограти сезон і зробити це гідно. У кубковому матчі з "Зорею" команда віддала всі сили для нічиєї, ну а в Харкові вже боротиметься за переможний результат.

"Говерла" і "Волинь" цікавилися можливістю участі в Другій лізі, під брендом "Металурга" може зайти інша команда

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

Всього: 23 матчі - 13 перемог "Металіста", 6 перемог "Волині", 4 нічиї.

Орієнтовні склади команд:

"Металіст": Ільющенков, Зубейко, Полянський, Зотько, Соболь, Харатін, Касьянов, Третьяков, Синиця, Бобко, Прийомов.

"Волинь": Неділько, Р. Никитюк, Горопевшек, Шабанов, Польовий, Богданов, Кравченко, Мемешев, Гуменюк, Хомченко, Козьбан.

Олександр Москаленко, Футбол 24