УКР РУС

Представники п'яти клубів не приїхали на засідання робочої групи щодо формату УПЛ

24 грудня 2015 Читать на русском

Спортивний директор донецького "Олімпіка" Олексій Антонов розповів про результати засідання робочої групи стосовно формату УПЛ та зазначив, що не усі клуби відправили своїх представників на цю подію.

"На зборах були присутні представники клубів Прем'єр-ліги, каналів-телетрансляторів, представники ФФУ, президент ПФЛ і представники самої Прем'єр-ліги. Не з'явилися на зустріч представники запорізького "Металурга", дніпродзержинській "Сталі", луцької "Волині", полтавської "Ворскли" і харківського "Металіста". Обговорювалося, за якими саме критеріями необхідно вибирати формат і кількість команд. Прийшли до того, щоб Прем'єр-ліга підготувала варіанти формату календаря з 12 клубами.

Були розмови про 16 учасників, але цей варіант не прийняли. На сьогоднішній день, як мені здається, це нереально. Прем'єр-ліга разом з Федерацією футболу, з каналами-телетрансляторами вирішили провести консультації, яким чином це все підготувати, щоб до 20 січня, коли відбудеться друге засідання робочої групи, клуби могли б ознайомитися з запропонованими варіантами, і можна було б тоді говорити про щось більш конкретно", - зазначив Антонов.

Читайте також:

Зустріч робочої групи стосовно формату УПЛ: Підсумки від "Динамо", "Шахтаря", "Чорноморця", "Говерли"

Підсумки робочої групи по формату УПЛ: найімовірніший варіант - 12 команд