УКР РУС

Представники "Байєра" в обхід "Динамо" виходили на Драговіча, – Суркіс

11 липня 2016 Читать на русском

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував інформацію про те, що Александар Драговіч незабаром перейде у леверкузенський "Байєр".

"Зараз на моєму столі немає офіційної пропозиції від німецького клубу – останнє надійшло приблизно півтора місяця тому, але сума компенсації за гравця нас не влаштувала. Все інше – чутки, які я ніколи не коментував і не буду коментувати надалі.

В той же час мені точно відомо, що представники "Байєра" в обхід "Динамо" виходили на самого Драговіча – ще до чемпіонату Європи, що, не виключаю, вплинуло на його гру у складі збірної. Наш клуб має тепер всі підстави звернутися до ФІФА та УЄФА. Для початку з запитом: чи мав "Байєр" право контактувати з нашим гравцем безпосередньо, якщо у футболіста – чинний контракт на 2 роки?

Тиску на мене чинити не треба: Драговіч стане відробляти свій контракт в повній мірі рівно до того моменту, поки або "Байєр", або будь-який інший солідний західний клуб не просто проявить до нього інтерес, але і запропонує відповідну за висококласного гравця компенсацію. Було б дивно, якби я погодився віддати ключового футболіста "Динамо" за суму менше тієї, за яку ми його купували", – заявив Суркіс.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Керівництво "Динамо" викликало Драговіча з відпустки, аби обговорити його майбутнє