УКР РУС

Представник НСК "Олімпійський": наша служба безпеки спрацювала відмінно

8 грудня 2016 Читать на русском

Директор із зовнішніх зв'язків НСК "Олімпійський" Віктор Анісімов підкреслює, що служба безпеки стадіону належним чином спрацювала під час матчу "Динамо" – "Бешикташ".

"Наша служба безпеки спрацювала нормально, найголовніше – ми не допустили бійні на стадіоні. Ми спрацювали відмінно, різанини на стадіоні не було. Ми навпаки помітили на вході на стадіон людей, які вже прийшли сюди з пораненнями і відправили їх в лікарню. Один був у важкому стані, турецький уболівальник, ми його передали лікарям", – сказав він у коментарі "Футбол 24".

Він також зазначив, що тепер незалежний оцінювач повинен визначити розмір збитків, які нанесли фанати стадіону. "Коли 300 крісел поламано, а собівартість кожного майже 3 тис. грн, то ось вже приблизно 900 тис. грн. Плюс ще огорожі та інше, що теж коштує грошей. Це буде не менше 1 млн грн", – пояснив Анісімов.

Нагадаємо, матч "Динамо" – "Бешикташ" завершився розгромом турків з рахунком 6:0. Відео голів і огляд матчу. Під час поєдинку турки кидали крісла та петарди в українських фанатів. Маркіян Лубківський зазначив, що реакція УЄФА на події на НСК "Олімпійський" буде жорсткою. З’явилися нові приголомшливі відео масових сутичок між фанатами.

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу