УКР РУС

Поворознюк про договірні матчі: Восени Геліос грає у футбол, а весною заробляє гроші

15 травня 2018 Читать на русском

Президент Інгульця Олександр Поворознюк розповів про свої очікування від останнього туру Першої ліги та поділився думкою про договірні матчі.

Перед останнім туром Першої ліги Інгулець знаходиться на 4 позиції і на 2 очки відстає від місця перехідних матчів, на якому перебуває Десна. В останньому турі команда з Чернігова зустрінеться з Геліосом.

"Чи вірю я, що в останньому турі Десна спіткнеться у матчі з Геліосом? Я привітав Десну з перехідними матчами. Враховуючи те, що восени Геліос грає у футбол, а весною заробляє гроші, то я не вірю, що команда з Харкова дасть справжній бій Десні.

Олександр Поворознюк: Якщо зі мною щось станеться, то кому буде потрібен Інгулець?

Мені довелося переглянути їхню гру з Волинню і я отримав відповіді на всі питання. Це щось із чимось. Куди дивляться наші відповідні органи на чолі із Баранкою? Це просто сміх!

Як вирішити проблему з договірними матчами? При Сталіні, коли один з пасажирів їхав у трамваї без квитка, то його на Красній площі висадили і розстріляли. Після цього всі стали купувати квитки. У нас ще в минулому році було доведено, що матч Гірник-Спорт – Іллічівець договірний і до сих пір немає жодного покарання. Про, що ми говоримо? Отже, комусь це потрібно й вигідно. Поки подібні речі будуть продовжуватись, то чесного футболу годі й чекати", – розповів Поворознюк виданню footboom.