УКР РУС

Повернути втрачене, помститись за виліт з Кубку. 23 тур УПЛ. Анонс матчів суботи

9 травня 2015 Читать на русском

Сьогодні, 9 травня, у рамках 23 туру УПЛ буде зіграно два матчі.

"Говерла" - "Шахтар"

14:00. Ужгород, стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол24"

"Гірники" загнали себе у вкрай незручне становище у найвідповідальніший момент. Після нічиєї з "Волинню" у минулому турі "Дніпро" посунув донеччан на третю позицію. Уявити "Шахтар" поза Лігою чемпіонів якось важко, адже команда Мірчі Луческу привчила вже всіх до щорічних виступів у цьому турнірі. Відтак перед "гірниками" стоїть нелегке завдання - перемагати у кожному матчі до кінця сезону.

"Говерла" щотижня стає ньюзмейкером. Правда, хотілося б, аби "ведмеді" створювали інформаційні приводи своїми результатами на полі, а не внутрішньоклубними розбірками. Тим не менш у молодих орендованих гравців зберігається бажання засвітитись і повернутись до "альма матер" на наступний сезон. Отже, говорити про легку прогулянку для "Шахтаря" в Ужгороді - неправильно.

Матч першого туру завершився перемогою "Шахтаря" - 4:1.

"Ворскла" - "Олімпік"

17:00. Полтава, стадіон "Ворскла" ім. Бутовського. Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол24"

Полтавці вчасно набрали впевнену переможну ходу і наразі є грізною силою. Команда Василя Сачка посунула з єврокубкової позиції конкурента - "Металіст" - і тепер має закріпити свої претензії на Лігу Європи. Потужно виглядає атакувальна лінія полтавців. В хорошій формі перебувають крила атак - Громов і Турсунов. До двору прийшовся "Ворсклі" Шиндер, який демонструє чудове взаємопорозуміння з Ковпаком. Пара форвардів "Ворскли" грає дуже переконливо і в силах потріпати нерви навіть захисту грандів. Для "Ворскли" додаткову мотивацію створює бажання реабілітуватись за виліт з Кубку України від "Олімпіка".

"Олімпік" хоч і вибив полтавців з Кубку України, але в чемпіонаті навесні зміг заробити лише один бал. Донеччани самі розуміють, що сьогоднішній матч буде не схожий на кубковий поєдинок, адже "Ворскла" вирішує в чемпіонаті своє основне завдання на сезон. "Олімпік" перед цим матчем втратив двох гравців - Гришка та Махарадзе, дискваліфікований Гошкодеря, і тепер заявка команди на матч, за словами Романа Санжара, наполовину не заповнена через нестачу футболістів. У минулому турі "олімпійці" показала ознаки життя і готовність одужувати, демонструючи гру зразка першого кола.

Матч першого кола завершився нічиєю - 1:1

Марк Копич, Футбол 24