УКР РУС

Поведінка Вернидуба визнана неприйнятною, справу розгляне КДК ФФУ, – Денисов

12 травня 2018 Читать на русском

Директор телеканалів "Футбол 1" і "Футбол 2", а також ведучий "Великого футболу" Олександр Денисов поділився у своєму Facebook подробицями засідання Комітету етики та чесної гри Федерації футболу України щодо висловлювань головного тренера Зорі Юрія Вернидуба.

"Щойно завершилося засідання Комітету етики та чесної гри. Як підсумок, жонглювання Вернидуба на післяматчевій прес-конференції аналогіями нацистських злочинців із телеканалами "Футбол", визнане таким, що порушує всі мислимі норми етики. Власне, що й потрібно було довести.

"У Гітлера рупором був Геббельс. Канали "Футбол 1/2" є рупорами Шахтаря". Коментарі, від яких бомбить в обох сторін головного конфлікту весняної УПЛ

Справа передана до КДК ФФУ для винесення максимально суворого покарання щодо цієї людини. Жодних зловтішних відписок із нашого боку з цього питання не буде. Впевнений, що цей прецедент стане добрим уроком для деяких гарячих хлопців", – написав Денисов.

Нагадаємо, після матчу 30 туру УПЛ Шахтар – Зоря, який завершився поразкою луганців, Вернидуб заявив, що вказані телеканали є рупорами Шахтаря. Генеральний директор телеканалів Олександр Денисов в свою чергу заявив, що на вказані дії Вернидуба буде подано скаргу.