УКР РУС

"Поведінка ультрас у Франківську – це ганьба". Легендарний капітан Карпат жорстко розкритикував усіх

21 вересня 2017 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

У коментарі для "Футбол 24" Ігор Кульчицький, лідер Карпат-1969, висловився про вчорашні події навколо матчу Кубка України в Івано-Франківську.

– Я вважаю, що це є хуліганство. Уболівальники повинні бути вихованими, культурними. А так поводитися в Івано-Франківську – це ганьба. Якщо є претензії, їх потрібно висловити після гри. Приїхати до Львова, домогтися зустрічі із командою і вже там вимагати, щоб гравці билися за честь Карпат.

– Кажете, що поведінка фанатів – це ганьба. А гра Карпат – хіба не ганьба?

– Розумієте, зараз Карпати перебувають у такій ситуації, бо готувалися з тренером Наварро, іспанцями, аргентинцями. Вони не звертали увагу на фізичні кондиції. Ті спеціалісти думали, що привезуть сюди манеру гри Барселони, Реала, і будуть перемагати. Але в Барселоні чи Реалі є гравці топового рівня. Натомість хто приїхав до Львова? Футболісти 7-8 дивізіонів. Та у нашому чемпіонаті області є сильніші виконавці. Про що тут говорити?

Іспанці напевно вважали, що в Україні немає футболу. Що будуть нам показувати, як треба грати. Тому так сталося, що команда Карпати підійшла до сезону неготовою у плані фізичних кондицій. Зараз потрібно усе налагодити, попрацювати над "фізикою".

– Тим не менше, сезон вже програно?

– Звичайно, це дуже негарно, що команда Прем’єр-ліги поступилася колективу із Другої ліги. Навіть у такому стані, в якому перебувають Карпати, вони були зобов'язані перемагати Прикарпаття. Я не бачу в очах карпатівців бажання, хотіння, відавання усіх сил на тому полі. Де знаменитий карпатівський дух? Недооцінили слабшого суперника і поплатилися за це.

У команді є багато гравців, які не готові. Тренеру важко визначитися, кого ставити. Потрібен час, щоб з усім цим розібратися і підготувати команду, поставити їй гру. Великою помилкою була відмова від голкіпера Боровика і захисника Дитятьєва, які зараз закордоном. Наварро хотів ставити своїх футболістів. Думав, що український футбол – то щось таке легеньке. А вийшло усе навпаки.

Сторінка автора у Facebook

Карпати сенсаційно вилетіли з Кубка України, поступившись Прикарпаттю. Фанат Карпат вдарив Федецького в обличчя під час матчу. Після гри уболівальники зупинили автобус Карпат поблизу Львова, а на допомогу футболістам приїхав спецназ.