УКР РУС

"Потрібно бути хворим на голову, щоб пов'язати його з антисемітизмом": польський журналіст заступився за Марциняка

2 червня 2023 Читать на русском

Журналіст Kanał Sportowy Кшиштоф Становскі розкритикував УЄФА за розслідування на адресу головного арбітра фіналу Ліги чемпіонів Шимона Марциняка.

"Я не знаю, чим усе це закінчиться, але мені важко уявити більш дурний скандал, ніж цей. Шимон Марциняк побував на конференції Еверест, на якій виступали різні бізнес-спікери. Там був не тільки Славомір Менцен, там були інші бізнесмени, підприємці та засновники великих корпорацій.

Ман Сіті – Інтер: арбітр фіналу Ліги чемпіонів відвідав захід скандального політика – УЄФА готує серйозну реакцію

Що ж стосується інформації від антирасистської організації Never Again, яка повідомила в УЄФА про цей "інцидент", то в мене склалося враження, що цим людям просто нічим зайнятися в цьому житті. Їм подобається шукати проблеми там, де їх немає. Потрібно бути хворим на голову, щоб пов'язати Марциняка з якимись антисемітськими гаслами. Коли одна людина на великому заході щось обговорює з іншою людиною, це не означає, що вони є прихильниками", – заявив Становскі.

Нагадаємо, що УЄФА розслідує твердження про те, що Шимон Марциняк відвідав у Польщі захід, організований Славоміром Менценом. В Польщі Менцен є лідером ультраправого руху і виступає проти євреїв, геїв, абортів, оподаткування та Європейського Союзу. У 2021 році він розпочав виробництво пива White IPA Matters, назва якого висміює рух Black Lives Matter.

Відчепіться від Дортмунда, цей клуб дарує кайф і без титулів. Емоції вболівальника Борусії після програного чемпіонства