УКР РУС

Потенційний суперник "Шахтаря". "Барселона" - ПСЖ - 3:1. ВІДЕО

11 грудня 2014 Читать на русском

Супертріо бере реванш за дошкульну поразку в Парижі. Навіть попри те, що ПСЖ забив першим, "Барса" без проблем тричі відповіла французам.

Вольова перемога дозволила "Барселоні" завершити груповий етап на стратегічному першому місці. Каталонці можуть зіграти з донецьким "Шахтарем" у плей-оф ЛЧ. ПСЖ зазнав першої поразки в сезоні, тож проходить у плей-оф з другого місця.

Свій другий м'яч за "Барсу" (обидва в ЛЧ) забив Луїс Суарес, який ще й встиг асистом на Мессі відзначитись. Неймар забив класним ударом здалеку і допоміг уругвайському "Ель Пістолєро".

Основні моменти зустрічі

У "Барси" був один напівмомент, коли Мессі зі штрафного перекинув стінку і ворота. А ось парижани перший же шанс реалізували. Лукас справа дав у центр штрафного, там Матюїді корпусом відтер опонента і скинув під удар Златану, а це гол.

Маскерано як розпорядник атаки переводить з центру наліво, там Суарес прокидає вздовж воротарського, а Мессі спокійно замикає.

Кавані був зобов'язаний реалізовувати класний пас Ібрагімовіча через увесь карний, однак влучив у руки Тер Штегена. На це господарі відповіли розстрільним ударом Суареса - Сірігу встиг скластися і виручити.

Неймар після проходу центром запустив снаряд у дальній кутик - воротар просто красиво пролетів за м'ячем.

По перерві перший гострий момент на рахунку гостей. В одному епізоді Кавані, Лукас і Матюїді завдавали по черзі ударів, але "Барса" вистояла. А свій шанс "блауграна" використали. Хаві дав лівіше, Неймар пробив, а Суарес випередив Мессі на добиванні.

"Барселона" - ПСЖ - 3:1 (2:1)

Голи: Мессі, 19, Неймар, 42, Суарес, 77 - Ібрагімовіч, 15

"Барселона": Тер Штеген, Піке, Маскерано, Бартра, Матьє, Бускетс, Іньєста, Педро, Суарес, Мессі, Неймар

Запасні: Браво, Хорді Альба, Адріано, Ракітіч, Хаві, Роберто і Мунір

ПСЖ: Сірігу; Ван дер Віл, Тьягу Сілва, Давід Луїз, Максвелл; Вератті, Мотта, Матюїді; Лукас, Ібрагімовіч, Кавані

Запасні: Дюшез, Маркіньйос, Дінь, Кабай, Рабйо, Пасторе, Лавессі