УКР РУС

Посунули "Валенсію" - ціль ЛЧ. "Севілья" - "Реал Сосьєдад" - 1:2. ВІДЕО

19 травня 2013 Читать на русском

Баски знову посунули "кажанів" із заповітної четвертої сходинки.

Почалась гра бенефісом Івана Ракітіча, який спершу вразив чужі ворота, а потім свою світлу маківку підставив під навіс Хаві Прієто і забив за чужих.

Іманол Агірретче, який ефектно відгукнувся на пас з глибини від Вели, вразив ворота суперників уже 14 разів у поточній кампанії Прімери.

Після навали севільців у другому таймі, коли Ракітіч та Негредо могли вирівнювати становище, а Кала у високому стрибку через себе бахнув над воротами, баски взяли гру під свій контроль і не дали суперникам особливих нагод на нічию.

"Севілья" продовжує боротьбу з "Хетафе" за 8-ий рядок, який дає право виступів у Лізі Європи. В обох команд, що поступились нині претендентам на ЛЧ, по 47 балів. Шанс є і в "Атлетіка", якщо переможе в неділю Сарагосу". Адже "Райо" та "Еспаньйол" позбивили ліцензії на участь в єврокубках.

"Сосьєдад" своєю перемогою робить надзвичайно важливим заключний етап Прімери. Тепер у "Реалу" та "Валенсії" по 62 бали, але команда Монтаньє має перевагу в особистих зустрічах. Однак попереду у "кажанів" Гранада", а в "РС" домашній бій із пораненим звіром - мадридським "Реалом".

"Севілья" - "Реал Сосьєдад" - 1:2 (1:2)

Голи: Ракітіч, 10 - Ракітіч, 16 (авт.), Агірретче, 24

Попередження: Кондогбія, 15, Наварро, 41, Морено, 63, Баба, 90 - Вела, 19, Агірретче, 55, Кадамуро, 78

Вилучення: Рейєс, 60 (на лаві запасних)