УКР РУС

Поступаленко: Перед тим, як забити, відчув, що зараз може статися помилка

13 травня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Автор переможного голу Олімпіка в матчі проти Динамо (2:1) Антон Поступаленко поділився з "Футбол 24" своїми емоціями після такої важливої ​​перемоги.

– Емоції від цієї перемоги тільки позитивні, все-таки це історичний успіх. Вітаю з цим результатом всіх наших хлопців.

– Сьогодні на полі футболісти Олімпіка грали з колосальною самовіддачею. Всі відпрацьовували на оборону, великими силами ходили в атаку. Доводилося багато часу проводити в обороні. Важко було стримувати натиск Динамо?

– Тактика Динамо з трьома захисниками досить незручна. До неї необхідно ретельно готуватися, щоб добре зіграти. Така тактика дуже енергозатратна для суперника, доводилося дуже багато перекривати зон, навіть десь за рахунок атакувальних дій. Добре, що все так закінчилося. Так, у Динамо було достатньо гольових моментів, але і у нас їх було вдосталь.

– Хотілося б згадати ваш гол. Голкіпер і захисник Динамо не розібралися між собою, а ви прочитали цю ситуацію...

– Так, дійсно я внутрішньо відчував, що зараз може статися помилка. У мене був схожий момент і в грі з Шахтарем, але там я не забив. І тут я відчував, що зможу цю передачу перехопити. Вдало відскочив м'яч, я ще зміг зручно прибрати і спокійно забити гол.

– На стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського в останніх матчах ви внічию зіграли з Зорею, обіграли Чорноморець, тепер Динамо. Можна говорити, що цей стадіон фартовий для вашої команди?

– Так, можливо, і фартовий. Нам довелося звикати до такого поля, оскільки воно занадто рівне (Посміхається). Коли ми грали в Сумах, то там поле було не рівне і багато ігор у нас там не вдалися. Але я не стану це списувати тільки на поле.

Тут на "Динамо" ми вже адаптувалися, це стадіон з історією, тут панує дуже хороша атмосфера.

– Зоря сьогодні обіграла Олександрію і відрив між вашою і луганської командами в 3 очка зберігся. Добре, що відірвалися від Олександрії або ж погано, що Зоря не втратила очки?

– Вважаю, що це нормально. Зоря сьогодні перемогла і тим самим віддалила нас від наших переслідувачів. У нас попереду ще буде очне протистояння з Зорею, але й до цього поєдинку є ще ігри. Може, Зоря ще десь втратить очки, може ми розгубимо. Поки рано загадувати.

Олімпік переграв Динамо вперше в історії

, а також у Viber