УКР РУС

Послідовник Мамаєва та Кокоріна: у Росії гравця затримали за керування автомобілем в стані наркотичного сп'яніння

14 жовтня 2018 Читать на русском

Ще не вщух інцидент за участі Павла Мамаєва та Олександра Кокоріна, а у Росії вже виник новий скандал. Георгій Тігієв та Євген Башкіров були затримані за керування автомобілем у стані сп'яніння.

Два гравці російського клубу Крилья Совєтов Георгій Тігієв та Євген Башкіров вирішили продовжити почин своїх співвітчизників Павла Мамаєва та Олександра Кокоріна, які нещодавно стали учасниками бійки.

Кокорін та Мамаєв можуть отримати 8 років в'язниці, – юрист

Футболісти були затримані в Самарі під час керування автомобілем, причому в різний час. Башкіров перебував за кермом напідпитку. Після зупинки працівниками поліції футболіст погодився пройти медичний тест на наявність алкоголю в крові, який показав перевищення норми втричі, повідомляє Championat.

Башкірову загрожує позбавлення прав на керування автомобілем. Гірша ситуація з Тігієвим, контракт якого належить московському Спартаку. Він теж був зупинений поліцейськими за підозрою у керуванні автомобілем в нетверезому стані. Щоправда, Тігієва запідозрили ще у вживанні наркотичних речовин. Згодом у крові гравця виявили амфетамін, через що Тігієву загрожує дискваліфікація навіть на 4 роки.

З'явилось відео жорстокого побиття перехожого Кокоріним та Мамаєвим

Агент гравця вже назвав ситуацію "лайном" та пообіцяв якнайшвидше розбіратись в інциденті. До слова, сам Тігієв під час оформлення правопорушення поводився доволі агресивно та погрожував розбити телефон оператору.