УКР РУС

"Посиділи, як в Україні". Болбат, Тотовицький і Маліновський прибули у табір "Шахтаря"

3 листопада 2016 Читать на русском

Як стало відомо "Футбол 24", перед матчем 4 туру Ліги Європи із "Гентом" гравців "Шахтаря" відвідали старі друзі, які виступають у чемпіонаті Бельгії.

"Разом із Тотовицьким і Маліновським вирішили провідати хлопців у Генті. Так добре посиділи, – розповідає "Футбол 24" хавбек бельгійського "Локерена" Сергій Болбат. – Було відчуття, що це ми в Україні зібралися. Поруч – тільки свої, рідна мова і все таке".

"Яка атмосфера у "Шахтарі"? Хлопці кажуть, що очікують на складний матч, – продовжує Болбат. – Хоча рахунок першого матчу 5:0 на користь "Шахтаря", у команді розуміють – легко в Бельгії не буде. Побачимо. Сподіваюся, що "Шахтар" таки переможе".

"Хочу потрапити на цей матч, але не впевнений, що вдасться, – вагається український легіонер "Локерена". – Треба уважніше глянути у свій графік. Постараюся, звичайно, приїхати і підтримати рідну команду".

Сьогодні "Футбол 24" презентуватиме велике інтерв'ю із Сергієм Болбатом – про пригоди в "Локерені", подвиги Теодорчика і грандіозну подію, яка очікує на українського футболіста вже зовсім скоро.

Матч 4-го туру групового раунду Ліги Європи "Гент" – "Шахтар" відбудеться 3 листопада на стадіоні "Геламко Арена". Початок о 22:05. Команди розсудять арбітри з Білорусі. Фонсека взяв у Бельгію 22 футболісти.