УКР РУС

Порятунок рядового "анчоуса". "Малага" - "Мальорка" - 1:1. ФОТО. ВІДЕО

26 серпня 2012 Читать на русском

Ніхто не хотів поступатись - андалузійці звели до нічиєї домашній матч з балеарцями, хоча пропустили першими та заробили вилучення.

"Малага", якій довелось пережити старт у Лізі чемпіонів посеред тижня, хай і на стадії кваліфікації, змушена була влаштувати кадрову ротацію. ЗокремА, ми не побачили наймолодшого автора забитого м'яча у Прімері Фабріса Олінги.

Після важких стартових пермог, здобутих в кінцівках зустрічей, обидві команди прагнули продовжити позитивну серію.Можливо, тому матч не вийшов багатим на моменти, а може, команди, які почали у такий пізній час, поволі готували себе до сну, хехе. Словом, для гри опівночі за Києвом цей матч вийшов "грандіозним" - всім, хто досидів до розв'язки, видати по грамоті за стійкість!

Томер Хемед забив свій третій гол в сезоні, а молодий 19-літній Хуанмі віддячив Пеллегріні за довіру і порятував один пункт для "анчоусів". Хоча кінцівка взагалі була доволі емоційною - це і спроби "Малаги" вирвати вікторію, і дивне вилучення Елізеу начебто за удар ліктем.

Та все намарне - нічия 1:1. Тож у команд по 4 очки за підсумком двох турів. І це єдина поки нічия у поточном турі.

"Малага" - "Мальорка" - 1:1 (0:0)

Голи: Хуанмі, 67 - Хемед, 76

Попередження: Демікеліс, 74, Дуда, 88 - Хаві Маркес, 42, Касадесус, 59, Піна, 83, Ават, 85

Вилучення: Елізеу, 89