УКР РУС

Португалія розгромила Нову Зеландію та вийшла у півфінал Кубка Конфедерацій-2017

24 червня 2017 Читать на русском

Збірна Португалії у 3-му турі Кубка Конфедерацій на "Зеніт-Арені" перемогла Нову Зеландію з рахунком 4:0.

Голи на свій рахунок записали Кріштіану Роналду, який реалізував пенальті, Бернарду Сілва, Андре Сілва та Нані.

Португалія зі стартових хвилин матчу взяла м'яч під свій контроль, однак тривалий час не могла втілити свою перевагу у голи. На 24-й хвилині після удару Роналду головою Нову Зеландію врятував Маріновіч, а ще через дві хвилини на допомогу острів'янам прийшла поперечка, коли Кріштіану також виграв другий поверх. І все ж 4-разовий володар "Золотого м'яча" домігся свого на 33-й хвилині, впевнено реалізувавши пенальті за фол на Данілу. Цей гол став для Роналду 75-м у футболці збірної Португалії.

Ще до перерви чинні чемпіони Європи провели і другий гол, зробивши місію Нової Зеландії практично неможливою. Бернарду Сілва відгукнувся на прострільну передачу Елізеу з лівого флангу та в дотик спрямував м'яч низом у сітку воріт Маріновіча. Щоправда, у цьому епізоді новачок Манчестер Сіті зазнав пошкодження та був замінений у перерві поєдинку.

У другому таймі Португалія продовжувала домінувати на полі та зробила рахунок розгромним. Спочатку Андре Сілва після індивідуального проходу класно пробив під поперечку воріт Маріновіча, а в кінці гри Нані поставив ефектну крапку ударом в дальній кут.

У підсумку Португалія набрала 7 очок та вийшла у півфінал Кубка Конфедерацій із першого місця групи А, випередивши Мексику за додатковими показниками.

Кубок Конфедерацій-2017. Група А, 3 тур

Нова Зеландія – Португалія – 0:4

Голи: Роналду, 33 (пен), Бернарду Сілва, 37, Андре Сілва, 80, Нані, 90+1