УКР РУС

Португалія – Німеччина – 2:4 – відео голів і огляд матчу

19 червня 2021 Читать на русском

У рамках 2-го туру групового етапу чемпіонату Європи зустрічалися команди Португалії та Німеччини. Дивіться відео голів та огляд гри на "Футбол 24".

Матч і онлайн-трансляція Португалія – Німеччина стартував о 19:00 за Києвом. Поєдинок приймала мюнхенська Альянц Арена. Німці після поразки від Франції з автоголом Матса Хуммельса розташувалися на останньому місці групи F з нулем очок. Португалія в першому турі розгромила Угорщину в Будапешті (3:0).

Бундестім стартувала агресивніше та навіть забила, але акробатичний м'яч Госенса було скасовано через офсайд. Португалія відповіла стрімкою контратакою, яка завершилась голом Роналду у порожні ворота після асисту Жоти.

Німеччина обіграла Португалію у розкішному матчі Євро-2020 – два автоголи, фантастичний Госенс і черговий м'яч Роналду

Команда Льова зрівняла рахунок на 35-й хвилині. Це Хаверц вдало підставив ногу під удар Госенса, але м'яч записали як автогол Діаша. Ще за 4 хвилини Німеччина вийшла вперед – допоміг автогол Геррейро. 2:1 на користь Німеччини після першого тайму.

Одразу по перерві німці продовжили забивати – з інтервалом у 9 хвилин це зробили Госенс та Хаверц. Здавалось, що Бундестім продовжить побиття, але Жота скоротив відставання. Цей гол став останнім у матчі. 2:4 – розкішний поєдинок завершився перемогою Німеччини, яка піднялася на 2 місце групи F. Португалія, в якої теж 3 очки, перемістилася на третю сходинку.