УКР РУС

Португалія – Єгипет: шоу Роналду на 90+2 і 90+4 принесло йому історичний результат, який Мессі наразі тільки сниться

24 березня 2018 Читать на русском

Мессі може про таке тільки мріяти. Кріштіану Роналду вийшов на третє місце серед усіх бомбардирів національних збірних на світі.

Товариські матчі
завершено
-

Лідер Реала оформив дубль у товариському матчі Португалія – Єгипет. Свої голи Роналду забив на 90+2 і 90+4 хвилинах, тобто останніх секундах зустрічі.

Роналду зіграв 900 матч у кар'єрі

Завдяки переможному взяттю воріт Кріштіану відзначився 81-й раз за 148 матчів у складі Португалії та обійшов японця Кунішіге Камамото у класифікації бомбардирів збірних за всю історію футболу.

Тепер перед 33-річним португальцем стоять лише іранець Алі Даеї (109 голів у 149 матчах) та угорець Ференц Пушкаш, ще одна легенда Реала, який наколотив за Угорщину та Іспанію 84 м'ячі у 89 матчах.

Улюбленими жертвами Кріштіану ставали Латвія, Вірменія, Швеція та Андорра, яким він забивав по 5 голів. Далі йдуть Голландія, Естонія, Угорщина та Фарерські острови (по 4).

Проти збірної України КР7 не грав, а ось у воротах Росії розписався 3 рази, як і у воротах Бельгії, Люксембургу, Данії та Північної Ірландії.

До слова, Мессі вдалось забити за Аргентину лише 61 гол за 123 матчі. Серед футболістів, які продовжують ігрову кар'єру, на вершині Роналду, а відразу за ним Лео із солідним відставанням. Заради справедливості відзначимо, що в аргентинця у його зоні відбору немає шансів зустрітись проти таких невибагливих суперників, як Андорра чи Фарери.

У матчі проти Єгипту Роналду не лише забивав, а й знущався над захисниками своєю технікою.