УКР РУС

"Порту" переміг "Челсі" і вивів "Динамо" на перше місце. Ліга чемпіонів, 2 тур

30 вересня 2015 Читать на русском

"Порту" влаштував "теплий" прийом Жозе Моурінью та підтвердив кризу в чемпіона Англії. Також "Валенсія" вивезла 3 очки з Ліона, а "Зеніт" вдома переміг "Гент".

"Порту" в боротьбі з прямим конкурентом за вихід з групи "Челсі" здобули перемогу вдома. Португальці двічі пробили Беговіча, на що гості відповіли лише голом-красенем від Вілліана. Тепер в активі "Порту" 4 залікові бали й вони разом з київським "Динамо" поділяють 1-2 сходинку групи G.

В активі "Челсі" залишається 3 пункти після стартової перемоги в ЛЧ над "Маккабі". І лондонці розмістилися на третьому місці. У наступних двох матчах підомічні Моурінью зустрінуться з іншим конкурентом за вихід до плей-оф - київськими "динамівцями".

У групі Н пітерський "Зеніт" зміцнив своє лідерство, перемігши бельгійський "Гент" вдома. Тепер в активі росіян 6 очок і одноосібне лідерство.

Слідом за "Зенітом" в групі Н розмістилася іспанська "Валенсія". "Кажани" мінімально здолали на виїзді французький "Ліон". В активі іспанців 3 очки. "Олімпік" з Ліона та "Гент" замикають четвірку, маючи по одному заліковому пункту.

Група G

"Порту" - "Челсі" - 2:1   ВІДЕО

Голи: Андре, 39, Майкон, 52 - Вілліан, 45+1

Про інший матч цього квартету "Маккабі" - "Динамо" дізнайтеся у нашому звіті.

Група Н

"Ліон" - "Валенсія" - 0:1   ВІДЕО

Гол: Фегулі, 42

"Зеніт" - "Гент" - 2:1   ВІДЕО

Голи: Дзюба, 35, Шатов, 67 - Маттон, 56