УКР РУС

Порошенко заявив, що ситуація із Зозулею – це спланована кампанія у дусі гібридної війни Росії проти України

30 березня 2017 Читать на русском

Речник Петра Порошенка Святослав Цеголко озвучив позицію президента України щодо ситуації, яка виникла із Романом Зозулею в Іспанії.

Порошенко розповів, що ситуація з Романом Зозулею є результатом ретельно спланованої пропагандистської кампанії у дусі гібридної війни Росії проти України. Про це президент України заявив під час зустрічі з прем'єр-міністром Іспанії Маріано Рахоєм.

Крім цього Порошенко подякував іспанському уряду за чітку позицію на підтримку українського футболіста.

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся у Севілью вже в день підписанняконтракту. Севільський "Бетіс" роз'яснив ситуацію з трансфером Зозулі та повністю підтримав українця у своєму офіційному повідомленні. "Райо Вальєкано" відмовляється платити Зозулі зарплату, якщо той не гратиме. Павелко порекомендував Зозулю у виконком ФФУ. ФІФА дозволила Зозулі перейти у 4 клуб в нинішньому сезоні, а іспанський представник гравця прокоментував таку можливість.

"Це велика ганьба для нашого футболу. Гравця дискримінують за герб його країни". Як іспанці реагують на скандал навколо Зозулі

, а також у Viber