УКР РУС

Поразка, якою можна пишатися. "Рома" - "Лаціо" - 1:2. ВІДЕО

4 березня 2012 Читать на русском

Дербі вдалося!!! Хоча вже на восьмій хвилині поєдинку здавалося, що арбітр Мауро Бергонці зіпсував гру — червона для Стекеленбурга та реалізований пенальті від Ернанеса.

Щоправда, голкіпер “Роми” і справді фолив на Клозе, так що до дії рефері, зрештою, немає сенсу критикувати. Та “вовків” швидкий гол не зламав. Більше того, вони одразу ж пішли відіграватися, і вже на 17-й хвилині рахунок став рівним — Боріні добив м'яча у порожні ворота. Після цього гра не заспокоїлася. І далі було багато боротьби та порушень, однак у першому таймі рахунок більше так і не змінювався.

У такому ж темпі продовжувалася і друга половина зустрічі. Особливо слід виділити у складі “Роми” Тотті, який був найактивнішим на полі і стало помітно що він втомився лише наприкінці зустрічі. Та й як тут не втомишся, граючи майже увесь матч у меншості.

Схоже, саме завдяки тому, що у “Лаціо” було на одного гравця більше, підопічні Луїса Енріке з часом почали “підсідати”. Та насправді до наднебезпечних моментів не доходило, але на 62-й хвилині Маурі забули у карному і господарі вдруге у матчі вийшли вперед.

1:2 — такий рахунок зберігся до кінця зустрічі, хоча моменти відзначитися були як в однієї, так і в іншої команди. Особливо жорсткою, подекуди й жорстокою, видалася кінцівка зустрічі, і арбутрі вкотре довелося заспокоювати запальних учасників дербі за допомогою “гірчичників”. Для Скалоні один з них виявився вже другим у матчі, тож на 86-й хвилині склади зрівнялися. Та часу, аби скористатися цим, “Ромі” не вистачило.

Про пристрасті поєдинку свідчить хоча б те, що арбітр показав у цьому матчі 9 жовтих карток дві з яких перевтілилися в червону. Ще одна червона картка була показана одразу. А до римського дербі рекордом Бергонці було шість жовтих карток в одному поєдинку.

"Рома" - "Лаціо" - 1:2 (1:1)

Гол: Боріні, 17 - Ернанес, 11 (з пен.), Маурі, 62

Попередження: Хайнце, 60, Кркіч, 90, Тотті, 90 - Скалоні, 15, 86, Матузалем, 27, Б'ява, 37, Маурі, 46, Діакіте, 89

Вилучення: Стекеленбург, 8 - Скалоні, 86

“Рома”: Стекеленбург, Хайнце, Жуан (Кркіч, 77), Хуан Анхель, Сімплісіо, Пьяніч (Маркінью, 57), Де Россі, Таддеї, Ламела (Лобонт, 9), Боріні, Тотті (к)

запасні: Лобонт, Маркінью, К'яер, Греко, Росі, Кркіч, Пісцітелла

“Лаціо”: Марчетті, Скалоні, Б'ява, Ґаррідо, Діас, Матузалем, Гонсалес, Ернанес (Діакіте, 89), Маурі (к) (Альфаро, 85), Ледесма, Клозе

запасні: Біццарі, Діакіте, Сбрага, Кандрева, Дзампа, Альфаро, Козак