УКР РУС

Попов: Допомагаю батькам у селі – залишатися в Києві не було сенсу

26 березня 2020 Читать на русском

Захисник Динамо Денис Попов розповів, чим займається під час вимушеної паузи у футболі.

"Перший тиждень карантину був у Києві, в основному відпочивав, грав у ФІФА на Play Station. А після того, як його продовжили ще на тиждень, поїхав у село до батьків, вони живуть у приватному будинку. Допомагаю по господарству, намагаюся максимально принести користь, але при цьому обов'язково дотримуюся правил карантину.

Бущан розповів, чим займається на карантині

Також в обов'язковому порядку тренуюся, виконую вправи з індивідуальної програми, яку нам дали, хоча тут і немає особливих умов для цього. Залишатися в столиці не було сенсу, оскільки все одно не можна нікуди виходити, а тут, у селі, навпаки – свіже повітря, і з іншими людьми можна не перетинатися. Та й батькам спокійніше, коли я поруч. У них є трохи худоби, але у цей час допомога, в основному, потрібна на городі, оскільки починається період посадки. Увечері можемо подивитися фільм.

Ситуація у Миколаївській області краща, ніж у Києві. Уважно стежимо за новинами, дивимося їх щовечора і читаємо в інтернеті. Хоча в інших областях, особливо в Київській та Чернівецькій, є заражені люди, в Миколаївській поки, на щастя, жодного – усе спокійно", – цитує Попова офіційний сайт Динамо.

"Циганик пообіцяв запустити у мене стільцем". Топ-журналіст 90-х – про розмову з Ахметовим та комп’ютерний гол Динамо