УКР РУС

Понад 700 українських закладів легально транслюють футбол

19 вересня 2016 Читать на русском

Телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2" сповістили про домовленості щодо трансляцій футболу в пабах і ресторанах за програмою "Легальний футбол – чесний партнер".

Мета всеукраїнської програми "Легальний футбол – чесний партнер" – розповсюдження доступу до трансляцій футболу у високій якості та розвитку футбольної культури в Україні. Понад 700 українських закладів вже легально транслюють телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2" і матчі високої якості.

"Такий відгук на новий за рівнем реалізації проект, доводить нам, що вкладені зусилля не марні. Україна готова до змін, до переходу на цивілізований та професійний спосіб публічних трансляцій матчів найвищого ґатунку. Наші фани вже знають, як впізнати партнера телеканалів – за спеціальними мітками на дверях закладу та наявністю сертифіката. Ми не скидатимемо обертів, і впевнений, нас підтримає ще більше нових партнерів. Разом ми продовжимо розвивати футбольну культуру в нашій країні", – сказав директор телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Олександр Денисов.

За допомогою сервісів OLL.TV, Xtra TV та інших авторизованих провайдерів будь-який заклад в Україні може отримати можливість публічного показу телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2".

Бразильці хотіли скасувати трансляцію фіналу Паралімпіади-2016, в якому зіграє Україна

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях