УКР РУС

Помилка арбітра - і нічия на користь господарів. "Палермо" - "Лаціо" - 2:2. ВІДЕО

19 січня 2013 Читать на русском

Підопічні Владіміра Петковіча вдруге в сезоні не змогли перемогти на Сицилії.

В 11-му турі Серії А "Лаціо" на "Анджело Массіміно" зазнав гучного фіаско від "Катанії", тепер же на "Ренцо Барбері" римляни не зуміли переграти аутсайдера першості "Палермо".

А починалось все для "Лаціо" найкращим чином, вже на 10-й хвилині гостей вивів вперед Серджіо Флокаррі. Однак після пропущеного голу команда Гасперіні не знітилася, впродовж поєдинку "острів'яни", до слова, більше загрожували воротам Федеріко Марчетті. Втілити в життя свої атакувальні намагання Мікколі і компанії вдалося в середині другого тайму зустрічі. Впродовж двох хвилин господарі двічі підловили захист римлян на атаці - влучні удари в активі Ріоса та Дибали.

А перед тим був гол Флокаррі з кута воротарського майданчика, але головний рефері дуелі Джанлука Роччі чомусь не вказав на центр поля, хоча з відеоповтору чітко видно, що під час взяття воріт ніякого положення поза грою не було. Однак навіть така груба помилка судді не допомогла "рожево-чорним" здобути четвертий успіх в сезоні. Все той же Флокаррі на 84-й заробив пенальті, а з 11-метрової позначки Саміра Уйкані переграв лідер "Лаціо" Арденсон Ернанес.

2:2 - команда Петковіча віддаляється від "Ювентуса". Римляни не змогли за очковими показниками зрівнятися з чинними чемпіонами Італії. Натомість в куди складнішій ситуації перебуває "Палермо", сицилійці з передостаннього місця Серії А продовжують боротися за збереження прописки в еліті по закінченні сезону.
 

"Палермо" - "Лаціо" - 2:2

Голи: Аревало (70), Дибала (71) - Флокаррі (10), Ернанес (85, пен)