УКР РУС

"Полтавці поплатились за брак досвіду, але заслужили на два голи". Матч Арсенал – Ворскла в огляді англійських ЗМІ

21 вересня 2018 Читать на русском

Британські ЗМІ вважають, що Арсенал здобув доволі легку перемогу над полтавською Ворсклою у Лізі Європи, але команда Сачка вказала на огріхи у грі "канонірів".

BBC: Ворскла поплатилась за брак досвіду

Сподівання Ворскли на позитивний результат розчинились у повітрі, коли Арсенал використав серйозні помилки в обороні гостей. Полтавці протримались півгодини та могли розраховувати на щось позитивне, але їм явно забракло досвіду. Хаотична гра підопічних Сачка в обороні призвела до гола Обамеянга, після якого Ворскла вже не зуміла піднятись.

Арсенал – Ворскла – 4:2 – відео голів та огляд матчу

У захисті полтавців почали з'являтись діри, які грамотно використовували Озіл, Велбек, Обамеянг та Мхітарян.

Однак Арсенал також показав чимало проблем у своїй грі. Володіння м'ячем "канонірів" доходило до 80%, але вони не завжди доводили свої атаки до ударів проти добре закритої позаду команди.

Арсенал – Ворскла: полтавці виконали завдання, Пердута потрапив під танк, а Ребенок провів найкращий матч у кар'єрі

The Guardian: Ворскла заслужила на два голи

Арсенал показав свої м'язи, коли Ворскла втратила компактність. "Гармаші" насолоджувались вільними зонами поблизу штрафного майданчика полтавців, провівши чотири м'ячі. Здавалось, що лондонці у будь-який момент можуть забити ще.

Втім команда Емері знову не втримала свої ворота на замку. Це мало б насторожувати іспанського тренера.

Ворскла заслужено забила два голи в кінці зустрічі. Підопічні Сачка не опускали руки та зуміли уникнути розгрому. М'ячі Чеснакова та Шарпара – винагорода для Полтави за гру до фінального свистка.

Mirror: Ворскла вказала на недоліки у грі Арсенала

Арсенал розпочав з перемоги свою кампанію у Лізі Європи, але Унаї Емері повинен бути засмучений деякими елементами роботи своїх підопічних. "Гармаші" перемогли Ворсклу з рахунком 4-2 завдяки Обамеянгу, Велбеку та Озілу. Тим не менш, український клуб забив два голи в кінці матчу. Чеснаков та Шарпар добре вказали на проблеми в обороні Арсенала.

Ворскла продемонструвала, що лондонці ще мають над чим працювати. Арсенал продовжує шукати нові взаємозв'яки під керівництвом баскського фахівця.

Daily Mail: Ворскла була заточена під руйнування

"Гармаші" здобули впевнену перемогу над командою, яка була заточена під руйнування. Команда Емері домінуала більшу частину ігрового часу, однак забити змогла лише через півгодини після старту зустрічі. Обамеянг класно завершив контратаку та оживив Емірейтс, на якому вистачало вільних сидінь.

Арсенал провів хороші 60 хвилин, але в кінці матчу команда Емері розслабилась та дозволила полтавцям уникнути розгрому.

"Каноніри" мають бути конкурентними протягом всього матчу. Втім потрібно визнати, що революція Емері повільно просувається вперед. Ця команда має хороші перспективи.

Daily Mail вважає, що Шуст, Пердута, Артур та Кравченко – найкращі гравці у складі Ворскли. Вони отримали по 6 балів.