УКР РУС

Полтава долучається до естафети. "Ворскла" - "Шахтар". Анонс

1 серпня 2014 Читать на русском

Сьогодні у Полтаві відбудеться перший матч 2 туру чемпіонати України між місцевою "Ворсклою" та донецьким "Шахтарем".

1 серпня, 19:00. Полтава, стадіон "Ворскла" імені Бутовського. Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

Футбольне свято прийшло у Полтаву. Незважаючи на усі побоювання та складну ситуацію у країні, стадіон “Ворскла" готовий приймати матчі Прем’єр-ліги.

Зустрінуться дві команди, в кожної із яких є свої проблеми. Полтавці ще не оговталися від вбивства президента клубу, а "Шахтар" не може повернутися у своє рідне місто у зв’язку із війною на сході України.

У першому турі "Ворскла" зазнала поразки від київського "Динамо", але зіграла досить непогано та провела матч як єдиний колектив. Щодо "Шахтаря", то "гірники" у стартовому турі без проблем обіграли запорізький "Металург" на "Арені Львів".

Відзначимо, що серйозних кадрових втрат у команд немає, звичайно, якщо не рахувати бойкот легіонерів донецької команди. "Ворскла" також підходить до цього протистояння в оптимальній формі. А травма Міщенка не повинна серйозно позначитися на грі підопічних Василя Сачка. Єдиною проблемою полтавців залишається психологічний фактор та моральний стан, адже пережити втрату Олега Бабаєва дуже складно не лише "Ворсклі", а й всій футбольній Україні.

Травмований: Міщенко ("Ворскла")

Статистика матчів між суперниками:
Всього – тридцять шість: +2 =8 -26

Юрій Шутка, Футбол 24