УКР РУС

Польський журналіст: Збірна Польщі опинилася в нокауті, як після ударів братів Кличків

23 березня 2013 Читать на русском

Спеціально для сайту "Футбол 24" наш колега з ресурсу ekstraklasa.net Себастьян Чаплінскі розповів про настрої, які панують у Польщі після вчорашнього фіаско від збірної України.

"Це кошмар! - каже Себастьян Чаплінскі. - Ми зіграли дуже погано, натомість українці стартували блискуче. У перші 10 хвилин ми були в нокауті, як після ударів братів Кличків. Наші футболісти мали вигляд хлопчаків для биття. Вони не були готовими до цього матчу. Давно не забивав за збірну Левандовскі (ще у ворота Греції на Євро-2012). Роберт непереконливо грає в національній команді.

В обороні ми зіграли катастрофічно! Марцін Васілєвскі - це непорозуміння. Себастьян Бьоніш? Трагедія! Зусиль одного Блащиковскі виявилося недостатньо. В наших діях не було продуманої ідеї. Україна зіграла велику гру, гравці билися, наче на війні, про що свідчить велика кількість жовтих карток. А наші діяли, немов у товариському матчі. Зараз польські вболівальники у розпачі - ми дуже сердиті. Гравці Кадри запевняли, що "рватимуть дупи", але обіцянки не дотримують. У цю ніч поляки довго не могли заснути.

Польські футбольні експерти кажуть, що ми будуємо збірну під Євро-2016 у Франції. Мовляв, чемпіонат світу-2014 - не для нас. Вітаємо наших українських друзів! Ви були значно кращими, ми ж повинні засвоїти футбольний урок. Успіху в наступному матчі!"