УКР РУС

Польща – Україна: пряма відеотрансляція знаменитого ретро-матчу замість скасованого спарингу

31 березня 2020 Читать на русском

Українська асоціація футболу вирішила компенсувати вболівальникам зірваний коронавірусом контрольний матч між збірними Польщі та України, який мав відбутись у Хожуві.

Товариські матчі
завершено
-

22 березня 2013 року збірна України протистояла Польщі у відборі до чемпіонату світу 2014 року на стадіоні Народовий у Варшаві. Трансляцію поєдинку від УАФ можна дивитися безпосередньо в цій новині на "Футбол 24" 31 березня. Початок – о 20:00.

Спаринги України проти збірних Франції та Польщі скасовані

Після обнадійливої нічиєї з англійцями на Вемблі та прикрих осічок у матчах з Молдовою та Чорногорією, старт української збірної у кваліфікації Мундіалю-2014 видавався зіпсованим. Лише два очки після трьох матчів та передостаннє місце у групі H не давали зайвих приводів для оптимізму перед березневою виїзною грою з командою Польщі.

Наприкінці 2012 року збірна України отримала нового тренера – Михайла Фоменка, для якого дебютний офіційний матч на посаді керманича національної команди ставав "матчем життя". Перед тренером стояло складне завдання – повернути віру команди у те, що шанси на успіх є навіть тоді, коли вже здається, що їх немає, і що хлопцям до снаги перемогти на заповненому Народовому у Варшаві та повернутися у перегони за путівку на ЧС-2014.

Нагадаємо, у березні збірна України повинна була провести два гостьові спаринги проти Польщі та Франції, але пандемія коронавірусу зупинила футбольне життя майже у всій Європі.

"Мають все в дупі": нова зарплата футболістів шокує – Костевича, Бутка та інших українців спіткав гучний обвал у Польщі