УКР РУС

Поліція відкрила кримінальну справу після матчу Україна – Сербія за групове хуліганство

28 листопада 2016 Читать на русском

Кримінальна справа через поведінку вболівальників під час матчу національних збірних команд України та Сербії 15 листопада у Харкові була відкрита за ч.2. ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганські дії, вчинені групою осіб), яка передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін до 5 років або позбавленням волі на термін до 4 років.

Товариські матчі
завершено
-

Як повідомили "Футбол 24" у Головному управлінні Національної поліції у Харківській області, 16 листопада до Слобідського відділу поліції Головного управління Національної поліції надійшла заява генерального директора ОСК "Металіст" Романа Пеца, який попросив вжити заходи до невідомих осіб, які під час матчу збірної пошкодили сидіння в 14 та 15 секторах стадіону.

В той ж день це повідомлення було зареєстроване в журналі єдиного обліку правопорушень, а слідчий вніс відомості до Єдиного реєстру досудових рішень.

"Вживаються заходи для встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння вказаного кримінального правопорушення", - вказали у харківській поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через поведінку фанатів у матчі Україна – Сербія відкрито кримінальну справу.

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу