УКР РУС

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття фанатами Динамо водія автобуса у Львові – подробиці

24 квітня 2018 Читать на русском

Стали відомі деякі деталі інциденту у Львові, головними дійовими особами якого стали фанати Динамо. Правоохоронці вже відкрили за фактом події кримінальне провадження.

Поліція Львова відкрила кримінальне провадження за фактом побиття фанатами Динамо водія автобуса у Львові після матчу Верес – Динамо, повідомляє Експрес.

Фанати Динамо побили водія маршрутки у Львові

Кримінальне провадження відкрито за статтею 296 Кримінального кодексу України ("Хуліганство"). Санкція статті передбачає обмеження волі до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Крім того, деякі подробиці події повідомив директор АТП №1 Орест Хамула. За його словами, фанати вимагали, щоб водій відкрив задні двері, потім почали копати та ламати їх.

"За словами нашого працівника, вони поводилися неадекватно і виглядали нетверезими. Також напали на водія – били по всьому тілу, розбили йому ніс. Його госпіталізували у 8-му лікарню і там надали медичну допомогу.

Дебютний дубль Бєсєдіна, некрасивий трюк Марлоса, переможна серія Карпат і прорив Зорі. Підсумки 28-го туру УПЛ

На щастя, обійшлося без швів, тож чоловіка відпустили додому. Сьогодні він відпочиває. До речі, цей водій працює близько п'яти років. Він – врівноважений, спокійний, таке з ним трапилося вперше", – розповів Хамула.

До слова, матч Верес – Динамо завершився перемогою киян з рахунком 4:1.