УКР РУС

Поліція проводить обшуки в готелі та в помешканні Ярославського

11 лютого 2022 Читать на русском

Слідство намагається знайти додактові матеріали у справі про смертельну ДТП за участю автомобіля з кортежу Олександра Ярославського.

"Слідчі поліції Харківщини відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та за ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

ДТП за участю кортежу Ярославського: начальника поліції Харківскої області звільнили після спроби фальсификації справи

Упродовж досудового розслідування проводяться санкціоновані судом обшуки у готелі та в помешканні харківського бізнесмена, а також за адресою проживання особи, яка звернулась до поліції з інформацією про свою причетність до вказаної ДТП. Метою обшуку є вилучення інформації з камер відеоспостереження, підтвердження використання автомобіля "Мерседес" та причетності інших осіб до скоєння дорожньо-транспортної пригоди", – йдеться у публікації на сайті поліції Харківської області.

Нагадаємо, автомобіль з кортежу Олександра Ярославського збив на смерть людину в ніч з 9 на 10 лютого. Президент Металіста заявив, що в цей час спав і не знав, де була автівка. Вчора 62-річний бізнесмен вилетів до Лондона чартерним рейсом.

Топ-10 Forbes, друзі з Росії, молода дружина і регбі: чим живе Олександр Ярославський