УКР РУС

Політило: Багато сил витратили у Кубку, але на матч з Олександрією будемо готові

29 вересня 2018 Читать на русском

Хавбек Олімпіка Сергій Політило розповів про адаптацію в донецькому клубі та поділився очікуваннями на матч з Олександрією.

"Гол завжди приносить позитивні емоції, а гол Зірці у Кубку вийшов дуже непоганий. Радий, що відкрив рахунок забитим м'ячам у Олімпіку, прикро тільки, що ми не довели справу до перемоги в основний час.

Кубок України, результати жеребкування: Шахтар зіграє з Олімпіком, Динамо – з Минаєм

Ще коли я грав в Чорноморці, знав, що Олімпік славився своїм колективом. Тут грають один за одного, за тренерський штаб. Все здорово, мене добре прийняли. Тим більше, я знав половину команди раніше.

Звичайно, у футболі не буває дрібниць. Ми витратили більше емоцій і сил у Кубку, аніж Олександрія, але тренер нам запропонував відновлювальну програму, ми підійдемо до матчу в повній бойовій готовності.

Вони набрали хороший хід, якщо займають третє місце, значить заслужили. У них зіграний колектив, хлопці давно грають разом. Досвідчена команда. Напевно, добре підготувалися влітку на зборах, тому і результат такий. Адже не дарма їх футболістів викликають в національну збірну. Потрібно не поступитися в боротьбі і реалізувати свої моменти. Сподіваюсь так і буде", – цитує Політила офіційний сайт Олімпіка.

Олімпік – Олександрія: анонс матчу УПЛ