УКР РУС

Поки що в Лізі чемпіонів. "Наполі" - "Палермо" - 2:0. ВІДЕО

2 травня 2012 Читать на русском

За підсумкову третю сходинку, яка дає право потрапити до кваліфікації Ліги чемпіонів в наступному сезоні, в чемпіонаті Італії ведуть боротьбу одразу чотири команди.

Проте вже зрозуміло, що після 36 туру на третьому місці залишиться “Наполі”. А все тому, що свій матч, на відміну від основних конкурентів, партонепеї грали на день раніше і впевнено перемогли. Якщо ж врахувати кращу різницю у неаполітанців забитих та пропущених голів, то навіть якщо “Інтер”, Лаціо” та “Удінезе” свої матчі виграють, їм все-одно не вдасться посунути підопічних Маццарі із бронзового місця.

Що ж до звітної гри, то у неаполітанців проблем із "Палермо" майже не виникло. Вже на 16-й хвилині Мілановіч, після удару Пандева, зіграв рукою у власному карному і Кавані впевнено реалізував пенальті. А за 10 хвилин до завершення першого тайму Пандев віддав надзвичайно красиву передачу на Гамшіка і Марек збільшив перевагу неаполітанців.

Зрештою, матч так і завершився - 2:0, хоча нагоди відзначитися ще були в обох команд. Та все ж перемогу неаполітанців можна із впевненістю назвати абсолютно заслуженою.

“Наполі” - “Палермо” - 2:0 (0:0)

Голи: Кавані, 16 (з пен.), Гамшік, 35

Попередження: Маджо, 32, Фернандес, 59 — Лабрін, 63