УКР РУС

Покер Негредо вибиває "кажанів" з Ліги чемпіонів. "Севілья" - "Валенсія" - 4:3. ВІДЕО

1 червня 2013 Читать на русском

Головна інтрига останнього туру Прімери полягала у з'ясуванні особи власника четвертої путівки в Лігу чемпіонів.

Претендентів було двоє - "Валенсія" і "Реал Сосьєдад". "Кажани" випереджали басків на два очки, але у випадку перемоги "Сосьєдада" на "Ріасорі", "Валенсію" влаштовувала лише звитяга над "Севільєю". Річ у тім, що при однаковій кількості очок перевагу мали б саме представники Сан-Себастьяна, адже краща різниця м'ячів, та й в особистих протистояннях у "Реала" тотальна перевага.

Початок матчу ознаменувався шедевром. Банега отримав м'яч у 38 метрах до воріт, обіграв двох захисників і потужним ударом здалеку увігнав м'яч у сітку - 0:1. У паралельному матчі "Сосьєдад" недовго залишався в боргу - Грізман на 22-й хвилині вивів басків уперед. А ось у "Валенсії" міг забивати Роберто Сольдадо, але з кількох метрів влучив у поперечку!

Наприкінці першого тайму на "кажанів" очікував шок. "Севілья", яка в основному оборонялася, пішла вперед і Негредо зрівняв рахунок у падінні через себе. А ще через чотири хвилини реалізував пенальті - 2:1. Катастрофа? Ні, катастрофа сталася через хвилину, коли рефері вилучив Жонаса "завдяки" симуляції суперника. На перерву "кажани" пішли якщо не приреченими, то морально розбитими.

Другий тайм активніше розпочали саме гості. На 53-й хвилині Каналес зручно навісив на голову Сольдадо, який з 10 метрів не влучив у ворота. Через кілька хвилин Роберто таки вдало зіграє у подібній ситуації, зрівнявши рахунок і відродивши надію "Валенсії". Проте це лише розлютило Альваро Негредо. Упродовж чотирьох хвилин цей футболіст забив ще двічі, знявши всі питання щодо переможця. Гол Сольдадо наприкінці матчу був марним.

"Валенсія" прощається з мріями про Лігу чемпіонів, а їх кіпер Андрес Палоп - із футболом. Ось така мінорна нота у "кажанів". Сезон не вдався.

 

"Севілья" - "Валенсія" - 4:3

Голи: Негредо, 40, 44, з пен., 57, 61 - Банега, 12, Сольдадо, 56, 88

Попередження: Наварро, Кала, Коке  - Сольдадо, Кошта, Альбельда, Перейра, Фегулі

На 45-й хвилині вилучений Жонас