УКР РУС

Пох'янпало: Коноплянка – найкращий гравець збірної України

12 червня 2017 Читать на русском

Форвард Байєра і збірної Фінляндії Йоель Пох'янпало поділився думкою про поразку від України (1:2) у відборі до ЧС-2018.

"Здійснити наш план на гру нам завадили численні індивідуальні помилки, як наприклад, у випадку з першим пропущеним голом.

Та й в ситуації з другим голом наш центр оборони виявився далеко не на висоті. Але, це не применшує заслуг українських футболістів. Вони змусили нас багато працювати на оборону і намагатися атакувати під високим тиском.

Коноплянка: Після сьогоднішньої гри можете називати мене просто Піппо Індзагі

Найбільше враження на мене справив, однозначно, 10-й номер з німецького Шальке – Коноплянка. На мій погляд, це найкращий гравець української команди. Він прекрасний асистент, до того ж, дуже технічний і володіє сильним ударом. Він потріпав наших захисників, забив перший гол. Я бачив, як Коноплянка виступав в Німеччині і в грі з нами Коноплянка, на жаль, ще раз переконав мене, що він чудовий гравець.

Фінляндії ж залишається лише багато працювати, щоб стати сильніше у майбутньому", – сказав Пох'янпало.

Матч відбору ЧС-2018 Фінляндія – Україна завершився важкою перемогою “синьо-жовтих”. Дивіться відео голів та огляд матчу. Андрій Шевченко після гри пожалівся на фізичний стан гравців збірної України.

Фінляндія – Україна. П’ять головних підсумків матчу