УКР РУС

Погорілий: За кордоном до легіонерів ставляться не так, як в Україні

21 травня 2017 Читать на русском

Екс-голкіпер Таврії та Металіста Сергій Погорілий у програмі "Моя гра" з Аллою Бублій поділився своїми враженнями від виступів у Норвегії, а також розповів про плани на майбутнє.

Нагадаємо, останнім клубом Погорілого був норвезький Будо-Глімт.

"Мені було цікаво спробувати легіонерського хліба. Але ми надивилися на те, як ставились до легіонерів у нас в найкращі часи. І їдучи за кордон, ти думаєш, що до тебе там точно так само будуть ставитися. Але це неправда.

Погорілий: Я, напевно, єдиний футболіст в збірній України, якого двічі покликали туди, і він двічі не доїхав

Ти сам себе повинен зарекомендувати. З тобою не ходять п'ять перекладачів, тобі не шукають квартиру – ти всім займаєшся сам.

Норвежці нудні. Коли я перший раз потрапив в команду, вони на мене дивилися, як на космонавта якогось, тому що я з ними з усіма за руку вітався. Подумали, ненормальний якийсь. Наступного дня вже зрозумів, що вони не те, що за руку не вітаються – не вітаються взагалі. Я намагався їх розворушити, жартувати над ними.

Зараз підтримую форму, нагулюю жирок. Поки вдома. Тренуюся з Колосом, за що дуже вдячний і колективу, і головному тренеру, і керівництву клубу, які дозволили мені підтримувати форму.

Я не хочу йти будь-куди, мені це нецікаво. Якщо мені щось не приносить задоволення, я цим не займаюся. Я хочу в клуб з певними завданнями, які ставить керівництво. Нехай це буде боротьба за виживання – але це відповідальність.

За великим рахунком, у мене і не було пропозицій, якщо говорити відверто. Чому? Можливо, деякі не хочуть мене брати через мій характер. Всі близькі і рідні кажуть, що я дуже жорсткий", – розповів Погорілий в ефірі програми "Моя гра" з Аллою Бублій.

Два голкіпери зіграли в якості польових гравців в матчі Металург З – Нікополь-НПГУ