УКР РУС

Погба: Якщо "Дніпро" зміг дійти до фіналу Ліги Європи, то чому ми не можемо?

22 жовтня 2015 Читать на русском

Захисник "Сент-Етьєна" Флорентін Погба поділився очікуваннями від матчу проти "Дніпра" у 3-му турі групового етапу Ліги Європи.

"Відновився від травми і мені вже набагато краще. Я тренуюся і цілком можу грати.

Я не дуже багато інформації маю про те, наскільки змінився "Дніпро" порівняно з минулим сезоном, але це сильна команда, з сильним захистом. Важливо бути готовим до всього.

Якщо програємо, то практично втратимо шанси на прохід у плей-офф. Відтак нам важливо буде виграти. Взагалі відмінно було б забити три м'ячі, але хоча б і один гол для нас буде важливий.

Порожні трибуни? Складно грати без уболівальників, але у нас немає вибору. Будемо намагатися грати в таких умовах. Для господарів це більший мінус, оскільки вони позбавляються підтримки. Але і нам теж буде складно. Раніше вже грав в таких умовах і нічого особливо тут немає. Все одно 11 футболістів проти 11.

Нікого конкретно не побоююсь зі складу "Дніпра". Гравці, яких ми боялися рік тому, зараз пішли. В цілому це сильна команда.

Взяти реванш за минулий сезон? "Дніпро" дійшов до фіналу Ліги Європи, значить, він цього заслуговував. Якщо "Дніпро" зміг туди пробитися, то чому ми не можемо?", - сказав Погба.

Стежте за всіма найцікавішими подіями, що передують матчу 3-го туру групового етапу Ліги Європи між "Дніпром" та "Сент-Етьєном", у режимі LIVE.