УКР РУС

Погба наблизився до Реала – королівський клуб отримав декілька козирів

6 квітня 2020 Читать на русском

Мадридський Реал цілком може підписати півзахисника Манчестер Юнайтед вже цього літа – ситуація розгортається на користь "вершкових".

Поль Погба налаштований продовжити кар'єру в Реалі. 27-річний француз віддає перевагу мадридцям перед Ювентусом, який також прагнув повернути півзахисника. Агент гравця Міно Райола теж робить все можливе, шоб Поль опинився у Мадриді. Не секрет, що Зінедін Зідан також давно мріє підписати свого співвітчизника, а влітку у нього з'явиться такий шанс.

Райола пообіцяв влітку привести в Реал свого клієнта – агент працює з зірками першої величини

Позаяк контракт Погба з МЮ чинний до літа 2021 року з опцією продовження лише на один сезон, то влітку манкуніанці, вочевидь, спробують продати француза. Після приходу Бруну Фернандеша "червоні дияволи" вже не такі залежні від Погба, який у поточному сезоні провів лише 8 поєдинків через травму.

Ще один козир Реала полягає у девальвації ринку через спалах коронавірусу. Якщо минулого року Ман Юнайтед вимагав за чемпіона світу-2018 неймовірні 150 млн євро, то цього літа Реал може здійснити трансфер за менш ніж 100 млн, інформує AS.

Вони відмовили Реалу – найвідоміші трансферні невдачі Флорентіно Переса