УКР РУС

Подружжя Маліновських влаштувало благодійний вечір, зібравши тисячі євро для України

17 червня 2022 Читать на русском

Руслан та Роксана Маліновські долучились до допомоги України. Зіркове подружжя зібрало солідну суму.

Напередодні ввечері відбувся захід, організований "Malinovskyi charity". На нього прийшли близько 40 людей, серед яких були спортсмени, журналісти, бізнесмени, а також заступник міського голови Бергамо Серджіо Ганді та консул України Станіслав Плахотний, інформує Bergamo&Sport.

Маліновський може перейти в Ювентус – Аталанта розглядає варіант суперобміну

Під час благодійної вечері виступали 9-річна дівчинка, яка втратила дідуся на війні, український ансамбль народного танцю та співак Альфонсо Олівера. Головною метою було зібрати кошти для допомоги України завдяки продажу пам'ятних речей та футболок з автографами зірок футболу: Маліновського, Зінченка, Миколенка, Ярмоленка, де Брюйне, Фернандінью та інших. Загалом Руслан та Роксана зібрали 42 171 євро.

Заступник міського голови Бергамо прокоментував захід: "Ми зразу обрали, на чиїй будемо стороні. Наступного тижня наш мер висловить солідарність з Бучею, з якою ми вирішили стати побратимами. Руслан – чемпіон, приклад для близьких". А консул України відзначив важливий внесок міста: "Ми отримали чимало гуманітарної допомоги від Бергамо".

Фото з благодійного вечора:

Росія напала на Україну: Шахтар втрачає тренерів та гравців, Зозуля придбав дуже цінний Mercedes для воїнів (LIVE)