УКР РУС

Почеттіно: У минулому сезоні ми невдало виступили на груповому етапі, зараз все по-іншому

31 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Тоттенхема Маурісіо Почеттіно поділився очікуваннями від матчу проти Реала у 4 турі групового етапу Ліги чемпіонів.

"Потрібно довести, що ми здатні справлятися з тиском на цьому рівні. Ми грали з Реалом, Ліверпулем, Вест Хемом і Манчестер Юнайтед. Кожен матч був складним, але ніде ми не були явно слабші за суперника. Так само буде і завтра. Абсолютно неможливо, граючи кожні три дні, підходити до матчів розслабленими. Але такі реалії англійського футболу, і грати тут дійсно складно. Кожен матч – відмінна можливість проявити себе, показати всім, чого ти вартий. У минулому сезоні ми невдало виступили на груповому етапі, і всі були дуже розчаровані. Зараз все по-іншому.

Почеттіно: Роналду – феномен і приклад для всіх

Подивіться на Зінедіна Зідана, на його досягнення. Логічно припустити, що він міг би досягти успіху у Прем'єр-лізі. Минулого тижня ФІФА вибрала його найкращим тренером світу. Так чому б ні? Вирішувати йому. Але у нього є якості для того, щоб домогтися успіху в Англії або будь-якій іншій країні світу.

Потрібно бути сміливими. Коли граєш з найкращою командою світу, без цього не можна. І ми будемо сміливими. Настрій правильний, з психологією все в порядку. Ми будемо грати без страху і постараємося домінувати на полі. Справа не в якомусь одному гравцеві", – цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Кейн повернувся до тренувань і готовий зіграти проти Реала.

Матч Тоттенхем – Реал відбудеться 1 листопада. Початок о 21:45.