УКР РУС

По-чемпіонськи і без шансів. "Ювентус" - "Парма" - 2:0. ФОТО. ВІДЕО

26 серпня 2012 Читать на русском

Чемпіони Італії стартували легко і невимушено - з'їли "Парму" і не спитали навіть, як звати. І навіть подарунок від Відаля у вигляді нереалізованого пенальті не допоміг гостям.

Туринський гранд чи то не налаштувався як слід, чи то хотів перевірити наявність з командою дискваліфікованого на 10 місяців Антоніо Конте, дух якого (див. фото) витав коридорами і трибунами "Ювентус Стедіума", проте перші 45 хвилин завалив остаточно і безповоротно. Все, що можна згадати з цього відрізка, це зароблений Штефаном Ліхтштайнером, котрий перебував поза грою лежве не кілька кілометрів, одинадцятиметровий удар. Справедливість восторжествувала руками Антоніо Міранте. Міранте 4 роки провів у "Ювентусі", але зіграв дуже мало, а цього разу парирував не найкращий удар Артуро Відаля з пенальті, якого не повинні були виконувати.

Здавалось, що з такою грою опонента пармезанці можуть сподіватися як мінімум на сенсаційну нічию, проте підопічні Каррери вийшли значно агресивнішими по перерві, і вже до 60-ї хвилини все в матчі стало зрозуміло. Це Ліхтштайнер відкрив рахунок, а Пірло вдало виконав стандарт. Після цього "Юве" почав грати у влсне задоволення, а "Парма" так і не змогла нічого дієвого протиставити туринцям.

Чемпіон Італії 2011/12 починає зі сухою звитяги, що дає йому перше місце за підсумками першого дня нового сезону Серії А.

"Ювентус" - "Парма" - 2:0 (0:0)

Голи: Ліхтштайнер, 55, Пірло, 58

Нереалізований пенальті: Відаль, 32 (воротар, "Ю")