УКР РУС

Побиття бідних багатими. "Расінг" - "Малага" - 1:3. ВІДЕО

22 листопада 2011 Читать на русском

"Малага" нарешті здобула переконливу перемогу, у красивому стилі здолавши без особливих зусиль на виїзді "Расінг" із Сантандера.

Що цікаво, перша половина гри закінчилась невеселими нулями. Попри те обидві команди мали свої нагоди, але не покидало відчуття сонливості у діях нападу на завершальній стадії атак, немовби бракувало гравцям сили. Хіба що Касорлі вдалось елегантно підсікти м'яча убік воріт, але у карколомному стрибку, якого хоч зараз давай на портрет для майстрів пензля, кулю витягнув з-під поперечини голкіпер сантандерців Тоньо.

Вприснути трохи адреналіну в підопічних вдалось у перерві Мануелю Пеллегріні, ентренадору "анчоусів". І ось уже на 48-й хвилині молода надія, придбана у "Валенсії", 19-річний Іско скористався зусиллями партнера С. Фернандеса, який видряпав передачу з лінії поля на Рондона, а той уже встиг переправити наліво, на вільного одноклубника. Після того "Малагу" прорвало на моменти. Стільки нагод, як у Сантандері, не було вже протягом кількох турів. Очевидно, свіжі ідеї відносно креативу в атаці таки навідали голову чилійського наставника "анчоусів" за період паузи в першості. А в кінці матчу встиг відзначитись красивим асистом Рууд Ван Ністельрой, який віддав на Фернандеса, аби той в один дотик замкнув передачу, знявши усі питання про переможця гри.

Отже, "Расінг" опускається за підсумками туру на останнє, 20-те місце в таблиці. А "Малага" , набравши уже 20 очок, підбирається на відстань однієї перемоги до "Леванте", яке розташовується на лігочемпіонівській 4-ій позиції.

"Расінг" - "Малага" - 1:3(0:0)

Голи: Арана, 70 - Іско, 48, А. Гонсалес, 66 (авт.), Себа Фернандес, 89