УКР РУС

По бійці на "Динамо" - "Челсі" встановлено одну особу, їй вручено повідомлення про підозру, - поліція

18 грудня 2015 Читать на русском

Національна поліція України розповіла "Футбол 24" про результати розслідування щодо бійки під час матчу Ліги чемпіонів "Динамо" - "Челсі" в Києві на НСК "Олімпійський".

Відділ комунікації столичної поліції відповів на запит на інформацію від сайту "Футбол 24" щодо розслідування скандальної бійки на НСК "Олімпійський" на матчі "Динамо" - "Челсі", що відбувся 20 жовтня.

"22 жовтня 2015 року слідчим відділом Печерського РУ вказані відомості про кримінальне правопорушення внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 296  (Хуліганство) Кримінального кодексу України", - йдеться у відповіді поліції.

"По вказаному кримінальному провадженню проведено великий обсяг слідчих дій та оперативно-розшукових заходів. За інформацією слідчого відділу станом на 17 грудня 2015 року встановлено особу та вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. Найближчим часом дане кримінальне провадження буде направлено до суду з обвинувальним актом".

Щодо інших учасників бійки, їх особи досі не встановлені. "Відносно інших, на даний час невстановлених осіб, матеріали виділено в окреме кримінальне провадження, досудове розслідування по якому триває", - зазначено у листі головного управління Національної поліції України в місті Києві.

Олександр Гапоненко

Читайте також:

Суркіс: Ми знайшли винуватців бійки на "Олімпійському"

Чи потрібно зменшити покарання НСК "Олімпійський"? Опитування