УКР РУС

Пластун: З нетерпінням чекаю старту групового етапу Ліги чемпіонів

24 серпня 2016 Читать на русском

Захисник "Лудогорця" Ігор Пластун в інтерв'ю прокоментував вихід його команди в основну стадію Ліги чемпіонів.

"Я в клуб перейшов не так давно, але відразу зрозумів, що головне завдання сезону – потрапляння до групового етапу Ліги чемпіонів. Всі думки наші були зайняті цим, і я дуже радий, що так вийшло. Я раніше грав у командах, які зірок з неба не хапають "Оболоні" і "Карпатах". Хоч це були й чудові команди, але таких завдань вони не могли ставити. Тому для мене це величезна радість. З нетерпінням чекаю жеребкування та старту турніру.

Як відсвяткували? Пострибали в роздягальні, покричали всі разом та й полетіли в Болгарію. В нас вже зовсім скоро наступний матч.

Я вже освоївся в "Лудогорці". Дещо вибила з колії червона картка в матчі з "Црвеною Звездою", через яку я пропускав матч в Софії, та й в чемпіонаті не грав, бо тренери награвали пару центральних захисників під єврокубки і не хотіли міняти переможний склад перед таким важливим виїздом. Тому я спокійно поставився до того, що не грав, і чекав свого часу.

Дуже задоволений, що матч склався так, як треба було нашій команді, і що мені вдалося взяти участь в такому історичному для "Лудогорця" матчі", – сказав Ігор Пластун.

Нагадаємо, що вчора "Лудогорець" розписав вигідну нічию з чеською "Вікторією" (2:2) та вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів.

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях