УКР РУС

Пластун: Матч проти ПСЖ запам'ятався мені на все життя

26 червня 2017 Читать на русском

Захисник болгарського Лудогорцю Ігор Пластун розповів про свою кар'єру у європейському клубі.

"Це був мій перший сезон за Лудогорець, і я не знаю, як його описати. Спочатку все було в порядку. Я починав сезон в основі в кваліфікації Ліги чемпіонів. Але після червоної картки в Белграді в матчі з Црвеною Звездою довіру до мене похитнулося, що було явно видно.

Це не говорить про те, що до мене стали погано ставитися, але тренер почав більше довіряти іншій парі захисників. На цій ноті, можна сказати, і пройшов весь сезон, хоча я досить награв – провів більше 30 ігор у сезоні, 18 раз виходив з перших хвилин в чемпіонаті Болгарії. Тому не можу сказати, що я був обділений ігровою практикою. Але, як і кожна людина, я хочу більшого, тому треба ще працювати і працювати.

У матчі проти ПСЖ у Лізі чемпіонів, коли ми зіграли 2:2, могли навіть і перемогти. Ді Марія забив нам в компенсований час. Цей матч був вкрай важливим – ми з Базелем вели боротьбу за третє місце. Однак Базель швидко пропустив два м'ячі від Арсеналу, і, в принципі, нас влаштовувало навіть поразка. А ось ПСЖ потрібна була перемога в цьому матчі – вони боролися з Арсеналом за перше місце. Тому дуже приємно, що в матчі, де ПСЖ мав велику мотивацію, ми не програли! І, звичайно, цей поєдинок для мене запам'ятається на все життя.

За своїми відчуттями, я додав у всьому – в футбольному плані, моральному, життєвому. Мені здається, я став більш різносторонньою і сильною особистістю, тому що я ніколи себе не розглядав людиною тільки футбольного поля – мовляв, крім футболу, більше нічого не існує. Може, футбол для мене навіть не на першому місці. Поки є сили, кожен день потрібно розвиватися і вчитися чомусь новому", – сказав Ігор Пластун в інтерв'ю журналу Футбол.

Фещук забив красивий гол у чемпіонаті Казахстану