УКР РУС

Півзахисник збірної Еквадору: Зарплата в російських рублях - це смішно

20 січня 2015 Читать на русском

Екс-півзахисник московського "Динамо" Крістіан Нобоа розповів про перипетії з його колишнім клубом.

"Я цілий рік чекав, що продовжать контракт! А мені все казали: потім, потім, потім. Я непогано провів минулий сезон - забив 6 голів, зробив чимало результативних передач. Після завершення сезону був упевнений: вже тепер напевне зроблять пропозицію. Але мені сказали: "Давай обговоримо після Чемпіонату світу". А після нього заявили, що в Бразилії я виглядав не дуже. Так і тягнули.

Я казав клубу:ратиму на тих же умовах, тільки дайте контракт на два з половиною роки". Ну, півтора року - це мінімум. Це була моя єдина умова. І знаєте, що в підсумку запропонував Гурам Аджоєв? Новий контракт на 6 місяців. Як це взагалі розуміти - контракт на 6 місяців? Чи були інші пропозиції від "Динамо"? Була, в кінці року. Контракт на 2 роки, але в рублях. Як можна іноземному футболісту пропонувати зарплату в рублях?! Це смішно.

За тиждень, поки ми вели переговори, курс євро до рубля виріс із 45 до 70. Тобто, запропонована мені зарплата, по суті, знецінилася в півтора разу. Виходило, що мені пропонують зарплату в 300-400 тисяч євро за рік. При цьому повна неясність, що могло статися з рублем далі", - розповів 29-річний еквадорський півзахисник Нобоа, який нещодавно перейшов у грецький ПАОК.