УКР РУС

Півзахисник Тосно Манаєв висякався в гроші та спровокував шквал критики

14 лютого 2018 Читать на русском

Півзахисник Тосно Станіслав Манаєв, схоже, уявив себе Флойдом Майвезером, та вирішив погратися з грошима.

19-річний російський футболіст виклав у Інстаграм відео з борту літака, де він висякався у п'ятитисячну купюру рублів, а потім викинув її на підлогу.

Свій вчинок у соцмережі Манаєв прокоментував не менш зухвало: "Я міг би віддати цю купюру людям, які її потребують, але не віддам, тому що у мене нежить".

Після того, як користувачі мережі почали нещадно критикувати та ображати футболіста за таке ганебне ставлення до грошей, він поспіхом видалив відео з Інстаграм.

Через деякий час Манаєв заявив, що купюра була фальшивою, а відео – розіграш у виконанні гравців Тосно.

Ми вилетіли на двотижневий збір в Кримськ, і вирішили зняти влог зборів, таке є у деяких команд. Там це роблять спеціальні люди, але у нас немає такого персоналу, ми робимо все самі, зі своїх апаратів. Самі розумієте, без гумору, відео не буде веселим. Просто знялося в інстаграм, де багато людей, які шукають провокації або подібні речі. Розлетілося, всі відразу спіймали це і почали нагнітати, грубіянити і вигадувати свої історії. У нас в молодіжці Тосно немає зарплат і немає таких грошей, щоб розкидатися ними. Ми зі звичайних сімей, хтось навіть підробляє паралельно, тому це звичайний гумор, – розповів Манаєв Sports.ru.

Цікаво, що навіть після цієї заяви користувачі мережі продовжили ображати футболіста, можливо, не повіривши у його виправдання.

"Група Росії на ЧС-2018 – чудова робота російських хакерів". Кантона – про жеребкування Мундіалю та "масаж простати" як новий тренд у футболі